مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

شماره دادنامه : ... تاريخ تنظيم : 1399/06/17 شماره پرونده : ... شماره بايگاني شعبه : ...
دادگاه تجديد نظر استان تهران شعبه 23 دادنامه
دادگستري كل استان تهران دادگاه تجديد نظر استان تهران تصمیم نهايی شماره 23 شعبه ... پرونده کلاسه ...
دادگاه با توجه به محتويات پرونده و آن جا م مشاوره ختم دادرسی را اعلام و به شرح ذيل مبادرت به صدور رای می نمايد. تصمیم دادگاه در خصوص اعتراض آقايان و خانم ها ا، ق، م، ف و ز همگی به شهرت ب وراث صادره از ناحیه دادستان عمومی و انقلاب 99/4/8 مورخ 99361 مرحوم ب. نسبت به دستور شماره شهرستان رباط کريم که به موجب آن دستور ضبط وثیقه وثیقه گذاران به مبلغ چهار میلیارد ریال صادر شده. قانون آیین دادرسی کیفری مرجع رسیدگی به اين اعتراض دادگاه کیفری دو 235 است. نظر به اين که وفق ماده می باشد، بنابراين اقدامی از ناحیه اين دادگاه وفق مقررات قانونی متصور نیست. دفتر از آمار کسر و به مرجع مرسل ارسال تا وفق مقررات قانونی به مرجع صالح جهت رسیدگی به اعتراض ارسال نمايد.
دادگاه تجديدنظر استان تهران مستشار شعبه 23. رئیس شعبه ...

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
مرجع تجدیدنظر به درستی انتخاب نشده و پرونده به دادگاه صالح ارسال میشه و اونجا نسبت به اعتراض شما رسیدگی میشه