مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام. از سامانه املاک پیامکی دریافت کردم مبنی بر تعیین تکلیف واحدهایی که به نام بنده است. وارد سایت شدم، دو مشکل وجود داشت.
اول) املاکی به نام بنده بود که بین سال های 1392 تا 1394خرید و فروش کرده بودم و همگی رو به نام خریداران سند قطعی تک برگ در دفاتر اسناد رسمی زده ام. اما هنوز در سامانه املاک بنام بنده و کد ملی من ثبت بود.
دوم ) ملکی به نام بنده در کرمانشاه شهرک ده پهن ثبت شده 21 تیرماه 99 که تاکنون نه آن جا بوده ام و نه خرید و فروشی داشته ام.
لطفا راهنمایی کنید در مورد اول چه اقدام موثری باید بکنم؟
در مورد دوم چگونه خاطی را پیدا و از ایشان شکایت کنم؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

با مراجعه به اداره ثبت از نحوه اصلاح مطلع و اقدام کنید