مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام بنده ملکی نزد من اجاره بود و مالک چند ماه جلوتر از من درخواست نمودند که این ملک را به من تحویل بده چون میخواهم یه مقداری بنایی و تغییراتی داخلش انجام بدم و بعد باهم کنار می آییم بعد من مقداری از لوازم دفترم در همان ملک بود که مجبور به اساس کشی شدم و لوازمی از قبیل گاو صندوق و تعدادی اسپیلت در انجا ماندگار شد و ما هیچ گونه فسخ نامه ایی بین همدیگر امضا نکردیم و تا اخر برج چهار من هنوز اونجا قرارداد دارم اما متاسفانه امروز رفتم الباقی لوازمم رو بردارم که متوجه شدم مقداری از لوازم داخل گاو صندوق کم شده و مقادیری پول و دینار عراق به همراه مقداری یورو و نزدیک به 4 کیلو طلا داخل گاو صندوقم نیست حالا باید چیکار کنم در ضمن صاحب ملک بنده بسیار انسان خوبی میباشد من الان آیا باید از ایشان شکایت کنم ؟و در ضمن در مورد طلا موجود در گاو صندوق باید مدرکی به دادگاه ارائه کنم ؟ یا خیر و بابت مقداری ارز که داخل گاو صندوق بوده از طرف دادگاه جریمه میشوم یا خیر ؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی دقیق به بنده بکنید. ممنونم

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

مینو برومندنیا:

استان :

سلام اگر اموال موجود را به ایشان سپرده باشید تحت عنوان شکاین خیانت در امانت میتوانید اقامه دعوا کنید