مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام، وقتتون بخیر باشه. همسرم برای من تمکین زده بود، با تمام دلایلی که ارایه دادم قاضی الزام به تمکینم کرد. بعد از رای قطعی چند بار از طریق دادگاه اعلام آمادگی بابت تمکین و برگشتن به خونه کردم ولی هیچ خبری نشد. شکایت انفاق کردم، رفت اجرایی تمکین رو گرفت. دوباره خودم رفتم پرونده تشکیل دادم و وقت داد ورز و جلسه اجرای حکم گرفتم و گفتم من میخوام برگردم ولی همسرم گفت من به هیچ عنوان کلید منزل رو نمیدم. مسئول اجرا هم نوشت امکان عدم تمکین زوجه به خاطر اینکه زوج کلید و رو نمیده. گفتن برید ابلاغ میشه جواب. میخواستم بدونم اگه حکم بیاد، تمکینش رد شده؟ باز هم میتونه چند وقت بعد بخواد که من برگردم و تمکین کنم؟ یا دیگه نمیتونه؟ ممنون میشم راجع بعد از رد تمکین توضیح بدید و اینکه نفقه ام چی میشه؟ از کی بهم تعلق میگیره؟ ماه های قبل رو هم بهم میدن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله. الزام به تمکین ایشان رد می‌شود. برای نفقه می‌بایست دادخواست مطالبه نفقه را بدهید