مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ جریمه

باسلام بنده پارسال یک عدد شوکر در فرودگاه زاهدان ازم گرفتم و الان همه حسابهای بانکیم مسدود شده . برام پرسیدن که مبلغ 900.000 تومان جزای نقدی متهم شدم ولی چون من ساکن اذربایجان غربی هستم رفتن به زاهدان برام مشکله. سوالم اینه که راهی نداره که این حکم به من ابلاغ بشه و من بتونم جریمه رو از شهرستان به حساب دادگاه واریز کنم و دوباره به زاهدان برنگردم . ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام خیر یا حضورا برید یا وکیل بگیرید چون برای رفع انسداد حساب هم نیاز به مراجعه حضوری هست ولی قبلش تلفنی با اجرای احکام هماهنگی کنید