مشاوره حقوقی رایگان - احضار مطلع

سلام علیکم
در یک پرونده کیفری به دلیل ارتباط موضوع درخواست کردم افرادی جهت ادای توضیحات بعنوان مطلع احضار بشوند ولی دادیار توجهی نمیکند راه حل چیست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدتقاضای استماع شهادت شهودکنید،مطلع جایگاهی ندارد،لذااگرشهود حاضرشوندوشهادت آنهادراندازه مطلع باشددادگاه مراتب استنادراباتشخیص خویش حکم میکند،علم قاضی همینجااست.موفق باشید

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
تقاضای خود را مکتوب بنویسید و تقاضای صدور دستور نمایید و در صورت عدم اجابت خواسته شما از سوی دادیار موضوع را با دادستان و یا سرپرست همان دادسرا هر جا نمایید .
با سپاس نصیری اوانکی