مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ چک بیشتر از دریافت قرض شده داده شده است

با سلام من دویست میلیون تومان در 4 ماه پیش از یک غریبه با واسطه دوست مشترک گرفتم و در مقابل سیصد میلیون چک به رسم امانت به تاریخ حال حاضر دادم به این منظور که با این پول در بورس کار کنم و قرار شد هر وقت بنده نتوانستم ادامه کار دهم تمامی چک ها را بیاورد و پول خودش را بگیرد و از سود مبلغی برای من باشد ولی اکنون ایشان تمام سیصد میلیون چک رو خرج کرده و به صراحت میگه اون صد میلیون کارمزد اون دویست میلیون هست درحالی که فقط بیست میلیون در سود هستم ایا میتوانم با توجه به اختلاف حساب یا خیانت در امانت یا هر جور دیگر شکایت کنم هیچ قراردادی نداریم دویست میلیون را در بانک واریز شده و ایشان به صراحت میگه به درک چک کشیدی باید پاس کنی
لطفا کمکم کنید گیر یک ادم از خدا بیخبر افتادم که دم از خدا و پیغمبر میزد

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اگر در وجه حامل بوده ملزم به پرداخت هستید