مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از چک

باسلام
یک رفیقی داشتم یک روز آمد گفت یک 18تومن پول لنگ هستم میتونی برای من جور کنی در عوض پیش یک شرکت کار کردم یک چک بهت میدم ولی مال سه ماه دیگر هست مبلغ چک هم 20 تومن بود ، چک هم به اسم خودش صادر شده بود .من هم بهش دادم .یک نامه ای هم نوشتیم که اگه چک پاس نشد خود این آقا باید طبق روز پول رو بدهد و سر تاریخ چک پاس نشد ما هم برگه کردیم چک رو و فقط میخوام بدونم چطوری میشه از این آقا شکایت کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد و یا شاهدی در این خصوص دارید می‌توانید دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نوشته ای که تنظیم کردید می توانید طرح دعوی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید نسبت به آن برگه‌ای که دارید دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

گواهی عدم پرداخت از بانک وصول و به استناد آن اجرایی علیه صادر کننده بکشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهینامه عدم پرداخت چک از بانک دریافت شود و سپس دادخواست به خواسته‌های تقاضای صدور اجرائیه نسبت به چک بلامحل و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قراردادی که تنظیم کردید می توانید اقامه دعوی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند

روی چک اقدام گردد
بدیهی است وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نمایید.