مشاوره حقوقی رایگان - امور بانکی( گرفتن دفترچه ی بانکی)

با سلام وخسته نباشید .اول از همه سوال من در مورد امور بانکی یا همان کلا در مورد بانک هست .. من پسری ۱۸ ساله هستم که پدرم درکودکی برایم در بانک کش-ا-و-ر-ز-ی حسابی افتاح کرد وچون کوچک بودم وحق امضاء چون نداشتم برادر بزرگ ترم برایم امضاء کرد وحساب را افتتاح کرد وبعدش این دفترچه حساب رو برادرم پیش خودش امانت گرفت تاوقتی که ۱۸ سال شدم بهم بدهد وتو این سن یه پس اندازی هم داشته باشم الان که رفتم ازش دفترچه م رو بگیرم دبه و از این حرفا دراورد وگفت اصلا دفترچه ی بانکی تو دست من نیست واز این حرفا یعنی کلا الان دفترچه را به من نمی دهد الان می ترسم چون امضاء موقع افتتاح حساب برادرم به جای من زد میتونست تا قبل ۱۸ سالگی من.از حسابم برداشت بکنه ‌‌الان کلا مشکل من اینه که ۱. چجوری بتونم دفترچه رو ازش بگیرم ؟؟یا مثلا راهی هست که برم بانک بگم دفترچه ام گم شده و.. از بانک بگیرم؟؟‌ چجوری ؟؟‌یه راه برام پیشنهاد کنین خواشا راهی که دردسرش کم تر باشد ۲. حالا برفرض میگیریم که راهی بود از بانک یا هر جور تونستم دفترچه ام رو دوباره بگیرم اگه قبلا برادرم پول های درون حساب رو برداشت کرده باشه من باید چی کار کنم ؟؟؟ چجوری ثابت کنم واین مورد راپیگیری کنم؟؟
ممنون.خسته نباشید.

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید به بانک موردنظر مراجعه کنید و درخواست تغییر امضاء و صدور دفترچه جدید بدهید. شخصی هم بدون کارت ملی یا کارت شناسایی شما نمی تواند از حساب شما پولی برداشت کند.

یک وکیل

با داراه همنظر هستم