مشاوره حقوقی رایگان - فروش ساختمان پیش فردش

سلام. من در اوایل سال 97 یک آپارتمان پیش خرید کردم با مبایعه نامه و 3 نفر هم زیر آنرا امضا کردن و قرار بر این شد پایان سال 97 ساختمان را تحویل بدهد و در برج سه 98 در محضر سند بزند و الان که در برج شش 99 هستیم به هیچ کدام تعهدات عمل که نکرده هیچ میگوید سند نمیتوانم بزنم شهرداری پایان ساخت نمیدهد و یکبار دیگر میگوید سند به نام برادرم هست و ساختمان را تحویل نمیدهد در ضمن من به کلیه تعهدات خودت کاملا عمل کردم لطفا بنده را راهنمایی فرمایید عاقبت کار ما چی میشود. ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

عدم تحویل ملک پیش خرید شده عدم تنظیم سند ملک پیش خرید ملک عدم انجام تعهد پیش فروش ملک خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک