مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

مرحوم در وصیت نامه ذکر کرده ((...و زمین ملک کشاورزی را نیز هبه منجزه نمودم در حق چهار فرزند ذکورم.))

فرزندان ذکور در هنگام فوت مرحوم 16 و 13 و 9 و 7 ساله بودند و فرزند ارشد قبل و بعد از فوت پدرش امور کشاورزی را انجام میداده.
سوال :
آیا دختران مرحوم که در زمان وصیت و فوت مرحوم متاهل بوده اند می توانند ادعای سهم خواهی از ملک کشاورزی را داشته باشند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بستگی دارد که کل میزان ارث چقدر بوده و بررسی شود که وصیت بیش از ثلث اموال شده یا خیر