مشاوره حقوقی رایگان - دیه از صندوق خسارات بدنی

سلام خسته نباشید ،،، حدود 2 سال پیش در خیابان به خاطر برد تیم ملی ایران زمانی که مردم در خیابان جشن گرفته بودند با ترقه دست ساز به طرف ما پرتاب کردند که به سر پسرم برخورد کرد و باعث فلج شدن فرزندم که یک سال و نیم سن داشت شد و فرد ضارب شناسایی نشد آیا صندوق دیه فرزندم را پرداخت مینماید؟ چه اقداماتی باید انجام دهم؟ لطفا راهنمایی کامل کنید سپاسگذارم

پاسخ ها :

پرسشگر :

ما یک ساعت جریان را مینویسیم که راهنمایی بشیم فقط یک کلام جواب میدن یا بله یا خیر ،،،،، اینارو خودمان میدونیم راهنمایی میخواستیم آقای وکیل نه اینکه شما بگی بله

پرسشگر :

میشه بگید وکیل چرا؟ آیا امکان داره ندن؟؟؟

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله قابل مطالبه و پیگیری است البته چنانچه تا کنون نسبت به تشکیل پرونده اقدام نموده باشید.