مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن ترک منزل توسط زن

با سلام و احترام
بنده از سال 92 تا تیر ماه 98 ساکن شهرستان بودم و مشغول به کار بودم که همسرم به شهرستان نیامدند در این 6 سال با وجود مسکن - به درخواست ایشان و خانواده ایشان محل کارم را به تهران انتقال دادم.
درحال حاضر شرط هایی از قبیل شرط طلاق ، حضانت فرزند و زدن منزل مسکونی بنام ایشان را مطرح می کنند.
که بنده قبول نکردم و 15 ماه در منزل پدرشان سکونت دارند.
درحال حاضر درخواست ترک انفاق ، نفقه و نفقه گذشته و طلاق داده است.
یک فرزند 3 ساله دختر دارم.
راهنمایم کنید برای ثابت کردن ترک منزل توسط ایشان چه کار کنم.

پاسخ ها :

اثبات ترک منزل توسط زوجه ترک منزل توسط زوجه ترک انفاق نفقه طلاق از طرف زن طلاق