مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

اینجانب بدهکارم شاکی رفته خودرو منو توقیف کرده ولی هنوز مراحل قانونی انجام نشده که به اجرا در بیاد آیا من با خودرو بیام بیرون ماشینو میگیرن

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بستگی داره توقیف فیززکی دستور داده باشن یا سیستمی اگر صرفا سیستمی باشه شما فقط حق فروش خودرو را ندارید ولی اگر توقیف فیزیکی باشه به محض رویت خودرو به پارکینگ منتقل خواهد شد