مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد

سلام روز خوش
درباره تفاوت بیمه اختیاری و بیمه حرف و مشاغل آزاد میخواستم بدونم و اینکه هر کدام از این بیمه ها برای چه افرادی مناسب هستند؟
منظور از دارا بودن حداقل 30 روز سابقه بیمه برای داشتن بیمه اختیاری که در سایت ها ذکر شده چیه ؟ هر نوع بیمه بازنشستگی باشه فرقی نمیکنه یا باید حتما بیمه اجباری باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
متشکرم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما در این خصوص باید به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی مراجعه و اخذ مشاوره بفرمایید.