مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه

درود و مهر. در قرارداد موجر برادرم هست در خارج از کشور . پدرم از ایشون وکالت کاری دارد که قرارداد رو امضا کردن. مستاجر 99/6/15 قراردادش تمام شده. مهلت میخواهد اما قابل اعتماد نیست. برای حکم تخلیه به شورا رفتم. گفتن اشتباه امدی باید به دفاتر قضایی اول بروی ( ایا درست گفتن ؟) بعد رفتم به دفاتر. گفتن با وکالت کاری پدرت نمیتواند دادخواست بدهد. باید وکیل بگیری.( تفاوت وکیل در اینجا با پدرم که وکالت دارد چیست؟) با 4 وکیل همانجا صحبت کردم. جالب اینکه 2 نفر گفتن با وکالت پدرت میتواند خودش اقدام کند و حکم تخلیه بگیرد و 2 نفر گفتن نه نمیتواند باید وکیل بگیرید. جالب شد گیج شدم. تناقض. لطفا راهنمایی کنید. ایا به مستاجر مهلت بدهم 1 ماه و البته با پشت نویسی قولنامه در اژانس املاک . و ایا پدرم با داشتن وکالت قادر به گرفتن حکم تخلیه هست؟ سپاس

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .برابرقانون شورای حل اختلاف, وِکیل درشورا باید وِکیل دادگستری باشد.دادخواست به شوراحتما باید ازطریق خدمات قضایی انجام گیرد. درصورت تمدید,حتما برابرماده2قانون مالک ومستاجرمصوب سال 76,عمل گردد تا مشمول تخلیه فوری گردد والا بایدحدودیکسال بعدپایان تمدید دردادگاه دوندگی کنی تاتخلیه بشه