مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تبصره ماده 38

با سلام بنده جانباز 27 درصد بسیجی و کارمند آموزش و پرورش هستم در سال 1395 کمیسیون بدوی و عالی برای من گرفته شد و مشمول بند الف طبقه 3 ماده 121 سپاه شدم سپاه کادر خود و بسیجیان را تحت پوشش تبصره ماده 38 قرار داد و اجرای احکام حقوقی برای آنها در نظر گرفت به ایثارگران سپاه استان مراجعه کردم گفتند شامل جانبازان 30 درصد به بالا و بند ب و ج می شود تکلیف بنده چه می شود تا کی باید منتظر باشیم همکاران بنده دارای 30 درصد جانبازی می باشند و از این امتیاز استفاده می کنند به غیر از حقوق آموزش و پروش از سپاه نیز حقوق دریافت می کنند لطفاً راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

شماکه مشمول بندالف طبقه 3 ماده 121 سپاه شدید برای اجرا چه اقدامی کرده اید مسلما حکمی که صادر میشود بایدازطریق اجرای احکام اقدام شود حال شمانیز حکم صادرشده پس باید نسبت به آن حکم اجرایی شود حالا اگر اعتراض دارید آن هم به شورای عالی باید مراجعه کرد