مشاوره حقوقی رایگان - طلب حق بازنشستگی

سلام اینجانب ح.د درسال 1366حین خدمت سربازی از ناحیه جمجمه ترکش خوردم وچشم چپ را بطور کامل تخلیه شده وبنیاد40وارتش50درصدجانبازی به من تعلق گرفته وحقوق بگیر ارتشم سال98کمیسیون120شرکت کردم و ا زبند ج ماده108 به بندالف ماده107وضعیتم تغییر کرد و به خاطر کرونا و بیماریهای عدیده خودم دیگر به تهران مراجعه نکردم خواستم ببینم حق و حقوق بازنشستگی بعد از 34سال به من تعلق میگیرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکتان بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ارگان مربوط پیگیری نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درود بر شما از اداره مربوطه حضور پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حق بیمه شما توسط نیروهای مسلح پرداخت شده باشد حتما بازنشستگی و سنوات سالانه به شما تعلق خواهد گرفت
و اگر حق بیمه شما پرداخت نشده باشد به بنیاد جانبازان مراجعه و پیگیری نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام به ارگان مربوطه مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید