مشاوره حقوقی رایگان - ربا

با سلام من میخوام مقداری پول در اختیار کسی قرار بدهم و در ازا بابت ضمانت پولم طلا بگیرم طبق گفته خودش فلان مقدار در ماه بهم سود میده بابت کارش این کار درسته یا اشتباه؟؟ باید چطوری اقدام کنم که مشکل نداشته باشه ؟؟؟ ممنون میشم کامل توضیح بدهید هر کسی یه چیزی میگه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام این اقدام شما ربا است و از لحاظ شرعی و قانونی مسئول هستید.
قانونا ربا دهنده و رباگیرنده مسوول مجرم شناخته می‌شوند.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ربادراسلام بسیارمذمت شده،حتی ازمعصومین نقل شده که جنگ باخدااست وتعابیربسیارسنگین ترمثل زنابامحارم عنوان گردیده است،مواظب باشیدکه وارداین گناه بزرگ نشوید.