مشاوره حقوقی رایگان - رفیقم به جرم کلاهبرداری زندان ولی چک داده بوده طرفی که چکا گرفته نداده به اون طرف که شکایت کلاهبردار

سلام رفیق من مبلغ به خاطر کلاهبرداری رفته بود زندان که الانم زندان بعد سه سال تونست ثابت کنه که بنده 7 فقره چک در حضور شاکی دادم به رفیق شاکی و اون رفیقش چکها را برنگردوند تا ثابت شد خیانت در امانتش الان باید چکار کنه از زندان ازاد شه خسارت زندان بودن و وصله کلاهبرداری که زدن بگیره چون طرف طی جلسه ای چک داده و ادمی که چک بده کلاهبردار نیست الان چگونه میتونه توقف حکم بگیره ازاد شه با این مدارک که داره

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطابق ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری: «درخواست اعاده دادرسی در مورد احکام محکومیت قطعی دادگاهها اعم از آنکه حکم مذکور به اجرا گذاشته شده یا نشده باشد در مورد شما پذیرفته میشود با یک لایحه خوب و کامل و الصاق رای قطعی دادکاه در مورد خیانت در امانت در خواست اعاده دادرسی دهید