مشاوره حقوقی رایگان - بازنشسته یا رهایی از خدمت

با سلام بنده 21سال در ارتش خدمت کرده ام. از اردیبهشت 99 طرح بازنشستگی پیش از موعد ویژه کارکنان بین 20تا 25سال به یگان ابلاغ شد. سهمیه واگذاری به هر یگان 3 نفر بود که بترتیب در ماه های اردیبهشت، تیر و شهریور پرونده بازنشستگیشان انجام شد. بنده اولویت شهریور بودم اما یکی از کارکنان یگان خارج از سهمیه از سلسله مراتب بالاتر دستور بازنشستگی اخذ کرد و به نوعی جایگزین اولویت بنده شد. بنابراین بنده به ناچار برای رهایی از خدمت اقدام کردم.
ایا در قوانین جدید با 21 سال امکان رهایی وجود دارد؟؟ چرا که دیگر بنده نمیتوانم در نهادهای دولتی استخدام شود.
آیا پس از رهایی میتوانم از طریق دیوان عدالت اداری تقاضای بازنشستگی داشته باشم؟؟
چه نهادی قادر به احقاق حق 21 سال خدمت من می باشد؟؟

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد ارتش بازنشستگی پیش از موعد رهایی از خدمت ارتش بازنشستگی ارتش بازنشستگی قوانین بازنشستگی