مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از شوهر معتاد

شوهرم 2 سال هروئین مصرف میکنه 2بار ترک کرده و باز مصرف کرده ظاهرش مشخصه که اعتیاد داره خرجی خونمونو باباش میده . شبا تا صبح تنهام میذاره میره و خونه ما یک محله پرته و سکنه خیلی کمی داره. اگه وکیل بگیرم میتونم ازش جدا بشم؟
چندباری بردم از آزمایش بگیرم چون میگفت ترک کرده اما جواب آزمایشو پولی خریده بود. اقدام به خودکشی هم کرده اما هیچ کس نبوده ببینه
تو عقد نامه بخشی که در مورد اعتیاد هست رو امضا کرده

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام اگه بندهای عقدنامه رو امضا کردن و اعتیاد هم دارن میتونید برای طلاق دادخواست بدین ولی باید در نظر داشته باشید که باید اعتیادش رو اثبات کنید حالا یا با استعلام از کمپ ترک اعتیاد یا شهادت شهود و.....