مشاوره حقوقی رایگان - مسئله الحاقی مسکونی و الحاقی پیشنهادی در طرح هادی

با سلام
فرق بین الحاقی مسکونی با الحاقی پیشنهادی در یک زمین مسکونی در طرح هادی چیه؟
یک قطعه زمین به مساحت 473 متر مربع را در روستا خریداری نموده ام که خرید آن قبل از تهیه طرح هادی روستا و صادر شدن سند ثبتی بوده است و در قولنامه مابین طرفین (فروشنده/خریدار) خام یا خالص بودن زمین خریداری شده ذکر نشده و اکنون بعد از تهیه طرح هادی روستا سهوا یا عمدا از مقدار زمین خریداری شده، 419 متر از آن برایم سند ثبتی صادر شده و صاحب زمین حاضر به الحاق 54 متر دیگر بە زمین خریداری شدە در قولنامە نیست. چگونە میتوانم آن را با داشتن قولنامه 473 متر از فروشنده زمین، از وی بگیرم ممنون میشم یه راهنمایی جامع بفرمایید

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

بنام خدا
با سلام
وقتی طرح هادی برای روستایی تهیه می شود، کلاف آن روستا مشخص شده و خارج از آن نمی توان مبادرت به ساخت و ساز کرد، عنوان کرد: در این موضوع بحث متراژ در نظر گرفته شده برای بنا اهمیت ندارد/حالیه اگر تفاوت کسر متراژ متوجه فروشنده باشد -دادخواست مطالبه قیمت کسر مبیع را به طرفیت فروشنده اقامه کنید و ثمن را با غرامات مسترد نمایید