مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. در مهریه ذکر شده که سه دانگ از منزل آینده مرد به ارزش پنجاه میلیون تومان، مهر خانم است و مرد دو دانگ از خانه ای که پنج سال بعد از ازدواج خریده (دو دانگ الان حدود 300 میلیون شده) را به اسم خانم بزند، آیا خانم دوباره میتواند درخواست کند سه دانگ به اسمش بزنند (با توجه به اینکه مبلغ نوشته شده است)؟ مرد میتواند پول پنجاه میلیون را به زن بدهد؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اصولا سه دانگ خانه درزمان عقد پنجاه میلیون بوده است ازاینرو درعقدنامه ذکرکرده اند هرزمان که زوج موفق به خریدخانه شد سه دانگ از خانه را مهر تعیین کرده اند که البته خانه ای که سه دانگ آن پنجاه میلیون کمتر نباشد
بدیهی است مبلغ پنجاه میلیون مدنظر نمیتواند باشد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر مرد ملزم به تنظیم سه دانگ به نام همسر می باشد و ارزش ریالی مطرح نیست