مشاوره حقوقی رایگان - مهریه، الزام به تنظیم سند رسمی ملک

سلام، در مهریه ام سه دانگ منزل مسکونی به مبلغ 150میلیون تومان از منزلی که در آینده زوج خریداری میکند بر ذمه زوج است. الان همسرم منزل را خریداری کرده و سند ملک بنام خودش هست من درخواست الزام به تنظیم سند رسمی ملک دادم میخوام بدونم باید سند را بنامم بزنه یا میتونه بر اساس ماده 1100قانون مدنی باطل بشه؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بابد سه دانگ را به نام شما انتقال دهد.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

پرسشگر :

با تشکر،پس چرا بعضی وکلا میگن ماده 1100 قانون مدنی

پرسشگر :

آیا زوج میتواند تبدیل تعهد کند؟ یعنی بجای انتقال سه دانگ سند 150میلیون را پرداخت نماید؟ آیا برای پرداخت 150میلیون میتواند درخواست اعسار بدهد؟

یک وکیل

بايد به نام بزنه

پرسشگر :

سلیقه ی قاضی تاثیری نداره؟ یعنی قاضی میتونه سلیقه ای عمل کنه؟

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام خواسته شما باید ابطال سند رسمی
الزام به ایفای تعهد
و الزام به انتقال سند رسمی باشه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام بعلت مجهول بودن شرط ؛باطل است

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام میتوانید مطالبه کنید برخی قضات قبول میکنند وبرخی نمی پذیرند