مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوقی طلاق برای زن

با سلام من از سال 90 با همسرم که 2 دختر داره و خودم که یک پسر دارم ازدواج کردم. ما طی این مدت مشکلات زیادی با هم سر بچه هاش داشتیم من تمام وظایفم رو به عنوان یک مادر برای اونا انجام دادم و اون میگفته داری اونا رو اذیت میکنی الان اونا 16و17سالشون شده و با من ناسازگاری میکنن و به من میگن تو بچت باید بری گورتون رو گم کنید از خونه بابام و خودشون رفتن با مادرشون زندگی میکنن و باباشون هم همراهشان هست و همسرم گفته بیا طلاق توافقی بگیریم و رفتیم کارهاش رو انجام دادیم و گفته خونم رو اجاره میدم و مهریت رو میدم بعد من و پسرم کرونا گرفتیم منو مجبور میکرد که برو دنبال خونه برای خودت منم که نمیخواستم حق الناس بشه نرفتم و بهش گفتم خونت رو به من رهن بده اونم قبول کرد مهریه من 14سکه بوده و کلی قرض که من برای همسرم گرفته بودم که همه ی اینارو با هم حساب کرده شد 166میلیون در تاریخ 3.99به عنوان رهن خونه به من اجاره داده بعد رفتیم دادگاه اونجا گفتن اجرت المثل هم دارید من بهش گفتم بده میگه نمیدم من هم گفتم نمیام محضر حالا رفته یک طرفه دادخواست طلاق داده میخواستم ببینم الان چه اتفاقی می افته خودش میگه الان که بیای دادگاه هیچی بهت تعلق نمی گیره و قاضی رای طلاق رو میده میخواستم ببینم درست میگه هیچ حق و حقوقی بهم تعلق نمیگیره؟ لطفا راهنماییم کنید و بفرمایید که اجرت المثل من چقدر میشه ممنون

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

با مدارک از وکیل وقت بگیرید چون برای احقاق حق بدون وکیل احتمال موفقیت کم است