مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از همسر در سن 60 سالگی

با سلام. خانمی 60 ساله هستم. دو فرزند دارم که هردو ازدواج کرده اند. با اخلاق بد شوهرم سی و چند سال از جوانی و عمرم رو به خاطر بچه هام ساختم و زندگی کردم. الان که اونها ازدواج کردن با وجود ترس شدیدی که از اینده دارم میخوام از اسارت این مرد و زندانی که برام ساخته در بیام. مهریه ای ندارم چون در جوانی مهرم رو گرفتم. فقط تعدادی سکه و مقداری طلا دارم. شاید بتونم خونه ای اجاره کنم. موقع ازدواج شاغل بودم حدود 7 سال سابقه کار در آزمایشگاه دارم . برای بازنشستگی ده ساله اقدام کردم و ماهانه یک سوم حقوق اداره کار رو میگیرم. وضع مالی شوهرم خوبه ولی از ترس اینکه ازش جدا بشم هیچی به نامم نکرده سوالم اینه که با این شرایط اگر جدا بشم دادگاه حق و حقوقی را برام در نظر میگیره یا خیر؟

پاسخ ها :

نگین پورغلام

سرکار خانم نگین پورغلام :

با سلام میتوانید اجرت المثل ایام زوجیت(سی و چند سال زندگی مشترک)را قبل از اقدام به طلاق از دادگاه مطالبه کنید.