مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

سلام من 19 سالمه میخواستم بدونم که برای خروج از کشور و ادامه تحصیل در کشور بلغارستان احتیاج به اذن پدر دارم؟ و در صورت نبود اذن، پدرم میتونه منو ممنوع الخروج کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام
پرسشگر ارجمند
پسران بالای سن 18نیاز به اذن ندارند
اما،
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد، زیرا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.