مشاوره حقوقی رایگان - اعسار هزینه دادرسی

با سلام ‌بنده در خواست اعسار هزینه دادرسی دادم و چون خوانده در شهر دیگری است دادگاه در انجا تشکیل میشود. اگر شهود نتوانند در آن شهر حاضر شوند چه میشود؟ آیا امکان تغییر شهود وجود دارد. یا راه دیگری هست. چون ابلاغ اومده که شهود بیارید

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

چنانچه درآن محل شهودی دارید ببرید حتما نباید همان افرادی باشندکه معرفی کردید فقط دادگاه به صداقت شما میخواهد پی ببرد