مشاوره حقوقی رایگان - تجدید مجدد وقت نظارت

بعد از اینکه در تاریخ اول شهریور امسال وقت نظارت در مرحله تجدیدنظر دیوان عدالت اعلام شد حالا دوباره وقت تجدید شده است. جمله زیر معنیش دقیقا چیه؟؟؟
در تاریخ 1399/06/24 وقت نظارت به لحاظ بررسی سوابق اشخاص پرونده تجدید و برای تاریخ 1399/10/14 تعیین گردید
و سوال بعدی این‌ که ممکنه قبل از موعد وقت نظارت رای قطعی صادر بشه چون رای بدوی بنفع بود.
ضمنا چه سوابقی رو میخوان بررسی کنن؟
من شکایتم در مورد معافیت از شرط سن فرزندان جانبازان هستش و باید بهم اجازه بدن در شغل معلمی استخدام بشم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

دادگاه برای بررسی نیاز به زمان بیشتری دارد. بله ممکن است قبل از موعد وقت نظارت رای صادر شود