مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن قولنامه موتور

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده چند سال پیش یک موتورسیکلت از مغازه خریدم و چون مالک قبلی موتور رو بیمه نکرده بود مدارک موتور صادر نشده بود و به اصطلاح سند سفید بود
منم چون استفاده ای از موتور نداشتم به دنبال بیمه کردن و گرفتن مدارک موتور نرفتم
حالا اون قولنامه که مغازه نوشته بود رو گم کردم و میخام موتور رو بفروشم حالا باید چیکار کنم ایا اون مغازه میتونه دوباره یه قولنامه برام بنویسه ؟؟

با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله به جهت مفقودی قرارداد , میتوانید مجددا قراردادی با همان شرایط قبلی منعقد نمایید, حکم المثنی در سایر مدارکی که مفقود میشوند را دارد .