مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

سلام من ده سال با مردی ازدواج کردم که اصلن اخلاق نداشته ‌همیشه با رفتاراش باعث آزار من شده به حدی که من دو ساله تحت نظر دکتر مغز اعصاب هستم و دارو اعصاب استفاده می‌کنم و هیچ کس از نظر اخلاقی قبولش نداره حتی یک ساعتم نمی تونه باهاش کنار بیاد ، خلاصه یکبار دعوا کرد بینی ش شکست بهش گفتم اگر یکبار دیگه دعوا کنه میرم طلاق میگیرم چند روز پیش تو یه دعوا فقط رفته تذکر بده چاقو به دستش و پاش خورده ‌و من میخام تنبیهش کنم از طرفی من یک پسر 6 ساله دارم و همه نقطه ضعف منه نمی‌دونم الان برم تقاضای طلاق بدم بکشونمش دادگاه بیاد اونجا تعهد بده میتونم عدم صلاحیتش رو هم بگیرم؟ میشه لطفا راهنماییم کنین،ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بررسی موضوع شما نیازمند مشاوره حضوری و تخصصی است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

نعمت الله محمدنژاد کیاسری

نعمت الله محمدنژاد کیاسری :

سو رفتار نامبرده باید در محکمه به اثبات برسد
مثلا حکم دادگاه در خصوص ایراضرب به شما یا بچه.عدم پرداخت نفقه.مصرف مواد مخدر و غیری
اجمالا میتوانید با اجرا گذاشتن مهریه اقدام نمایید
موفق باشید
وکیل محمدنژاد