مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت و ضرر و زیان مادی و معنوی

از بنده به جرم جعل و کلاهبرداری شکایت شده که پس از طی مراحل قانونی قرار منع تعقیب صادر شده و الان میخام اعاده حیثیت کنم. همچنین این موضوع باعث آبروریزی و هم‌چنین ضرر مالی شده. چون من ویزیتور هستم و کلی از مشتری هایم رو بخاطر این شکایت از دست دادم و در محل کارم همه بهم بی اعتماد شدن.
الان باید چطوری شکایتم رو مطرح کنم؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا اتهام شما اثبات نشده و این دلیلی جهت اثبات افترا و شکایت نیست مگر شاهد یا مدرکی داشته باشید که نشان دهد فرد شاکی به عمد با اگاهی از بیگناهی شما این شکایت رامطرح کرده وگرنه به جایی نمیرسید