مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت و مطالبه هزینه دادرسی و مطالبه خسارت در دادگاه حقوقی

سلام از من در مورد ملک خریداری از پدرم شکایت شده بعد از فوت پدرم موقع تقسیم ارث،در دادگاه حقوقی شکایت بر جعلی بودن اسناد من شده و قاضی با استعلام سند حکم رد دعوی داده.اسناد من حدود ده سال قبل از فوت پدرم هستند.امکان ادعای حیثیت و مطالبه خسارت و هزینه دادرسی دارم؟چکار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به این موضوع دارد که دعوایی که رد شده به لحاظ شکلی یا به لحاظ ماهوی رد شده باشد لذا در صورتی که شکایت کیفری در این خصوص علیه شما شده باشد و شما تبرئه شده باشید اعاده حیثیت متصور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
از بابت هزینه دادرسی و کارشناسی شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید هزینه دادرسی و کارشناسی را مطالبه نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با اثبات ادعا میتوانید به حق خود برسید و پس از آن هزینه ها را نیز مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای هزینه دادرسی و سایر هزینه‌ها باید دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
اما نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بحث اعاده حیثیت منتفی است چنانچه متحمل هزینه ای شده باشد قابل مطالبه خواهد بود.