مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشین.
من چند روز گذشته با موتور از راه اصلی به راه فرعی حرکت کردم یک متر وارد راه فرعی شده بود که از پشت یک موتور سنگین بدونه (پلاک) از پشت به من برخورد کرد و چراغ عقب پلاک موتور و پشت صندلی عقب مرا مورد آسیب قرار داد اما خودشون خوردن زمین و زخمی شدن بعد زود پا شدن سرپا و موتور خود رو داخل کوچه تاریک حرکت دادن و منو صدا کردن گفتن بیا اینجا خودمون حلش کنیم نیاز به پلیس نیست بعد هم گفت که من خرج نمیخوام توهم نخوا منم قبول کردم و بدون آمدن پلیس و کشیدن کروکی از محل تصادف رفتن بعد دو روز زنگ زده میگه تو مقصری باید به من خسارت بدی منم بیمه ندارمم و اینکه میخواستم بدونم اون مقصره یا نه چون هم از پشت به من برخورد کرده هم تو راه اصلی نه تو را فرعی درحال سبقت به من برخورد کردن و فاصله رو رعایت نکردن سرعتشم بالایه 120 تا بود به گفته خودش میخواستم بدونم مقصر هستم یا خیر ممنون میشم سریع جواب بدین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما فنی و در حیطه دانش برخی از مامورین راهنمایی و رانندگی است برای بدست آوردن بهترین پاسخ به کارشناسان این اداره مراجعه نمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما در تخصص کارشناس راهنمایی و رانندگی است. اما باتوجه به اینکه کروکی تهیه نشده و گزارشی ثبت نشده است اثبات تقصیر و تصادف تقریبا ممکن نیست