مشاوره حقوقی رایگان - طلب خسارت دیرکرد تخلیه عین مستاجره

با سلام و عرض ادب. ببخشید آیا برای ملکی که روزی صد هزار تومان خسارت دیرکرد در قرارداد تعیین شده آیا طلب این دیرکرد نافی طلب اجرت المثل آن ملک است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام روزی 100 هزار تومان خسارت دیرکرد بابت چه چیزی قید شده ؟ عدم پرداخت اجاره ؟ عدم تحویل به موقع عین مستاجره یا ؟؟ که احتمالا منظورتان عدم تحویل به موقع عین مستاجره باشد که در اینصورت مطالبه اجرت المثل به میزان اجاره مقرره قبلی خواهد بود