مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری حمل مشروبات الکلی

سلام.
از من 4 تا بطری مشروب خارجی یه ارزش 1 میلیون و 300 هزار تومان گرفتن. دادگاه برایم رای به 5 ماه حبس تعزیری و 4 میلیون تومن جزای نقدی بریده. چیکار باید کنم که زندان نرم؟
قاضی گفت حتما باید بری، راهی نداره که نری. ممنون میشم متخصصین بزرگوار راهنمایی کنند.

پاسخ ها :

تبدیل حبس مشروبات الکلی حبس تعزیری حمل مشروبات الکلی حمل مشروبات الکلی مجازات مشروبات الکلی تبدیل حبس تعزیری حبس تعزیری مشروبات الکلی