مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب بانکی توسط اداره بیمه

سلام. آیا اداره بیمه تامین اجتماعی اجازه دارد که حسابی که کمک های نقدی دولت نظیر یارانه، بسته معیشتی و فروش سهام که به این حساب واریز میشود، را مسدود کند؟ چون اینجانب راننده سنگین هستم و حق بیمه خود را به مدت دو سال پرداخت نکردم. به من میگن بدهکار هستی. آیا من میتوانم در برابر بدهی خود سابقه خود را کنسل کنم تا رفع بدهی شود و حساب هایم بازگشایی کنم؟ چون به علت مشکلات فراوان توان پرداخت بدهی ندارم.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. کنسل کردن سوابق قبلی به جهاتی مصلحت نمی باشد و در مواقعی امکان پذیر نیست. البته توقیف یارانه شخص شما و نه خانواده، براساس وضعیت مالی شما امکان پذیر می باشد.