مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی راننده در تصادف

با سلام.
هفت ماه پیش از محل کارم به سمت خونه باز می گشتم که ماشین با تپه برخورد کرد و واژگون شد. راننده من بودم. اما کسی که مسئولیت رانندگی و ماشین را بر عهده داشت ( چون راننده مالک خودرو بود که سرویس دهی به کارگاه میداد) به من گفت شما نمیخواد بگی راننده ای چون برای من پیش صاحب ماشین دردسر درست میشه و اون روز این آقا در گزارش پلیس در بیمارستان همچنین در کروکی پلیس و در پاسگاه محل حادثه اظهارات خود را نوشت به عنوان راننده. الان بعد از شش ماه آمده از بنده شکایت کرده ک راننده اصلی من نبودم و کسی دیگر که اینجانب باشد، بوده.
و دو تا شاهد آورده که گفتن ما شنیدیم ک شما( بنده) گفتین خسارت ماشین را می دهم. در صورتی که دروغ میگفتن چون من همچین حرفی نزده بودم.
و چون در پرداخت دیه هیچ مشکلی نیست و ماشین بیمه شخص ثالث بوده و هر دوگواهینامه هم داریم پرداخت میشه.
و فقط بحث خسارت مالی برای ماشین هست. چون ماشین بیمه بدنه نبوده.
درحال حاضر این آقا از من شکایت کرده ک من باید خسارت رو پرداخت کنم به مالک خودرو.
آیا با این تفاسیر اون که اقرار کرده راننده است باید خسارت ماشین را به مالک خودرو پرداخت کند یا بنده؟
ممنون میشم پاسخم را بدهید.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام خیر شما نیازی نیست بپردازید بر اساس صورت جلسه 110و سایر مدارک شما حاکم هستید