مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در بورس

با سلام. بنده 3 سال پیش با یکی از دوستان در زمینه بورس بین الملل شراکت کردم. ایشون سر جمع طی 2 سال و خورده ای مبلغ 122میلیون به من دادن. پارسال همین موقع ها متاسفانه پول از بین رفت. ایشون از من شکایت کردن و میخوان 122 میلیون رو بگیرن که در قرارداد عنوان شده شراکت 50 - 50. من چکاری میتونم انجام بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما باید دادخواست اثبات شراکت و مطالبه سود و زیان با جلب نظر کارشناس بدید.