مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. تبدیل اقساط مهریه از سکه به کسر حقوق کارمندی. برج 3 با دادخواستی که دادم هر 10 ماه یک سکه و حالا که سررسیدش میرسه، سکه شده 13 میلیون. من هم که با فرزند 14 ساله ام زندگی میکنم. میخواستم از محل کارم کسر حقوق ببرم که یک چهارم کسر بشه. حقوقم سه میلیون و سیصد هزار تومان است. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام کار حقوق ارتباطی به اقساطی که محکوم شده اید ندارد و فقط از موارد در خواست تعدیل اقساط پرداخت می باشد.

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام طبق قانون مرد باید سکه مورد اعسار را بدهد و چنانچه دوباره سکه افزایش قیمت بدهد و حقوق و درآمد شخص معسر ثابت باشد مجددا باید دادخواست تعدیل سکه بدهد

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز اقساط در نظر گزفته شده جدای از اموالی است که از شما قابل وصول هست
شما باید دادخواست تعدیل اقساط بدید