مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال

با سلام. احتراما همسرم سال 93 توافقی با وکالت بنده با قبول بذل مهریه جدا شدیم. (خلع نوبت 1) قبل از عده رجوع محضری نمودیم. مهریه را سال 97 اجرا و ویلای بنده را توقیف و به فروش رساند. سال 99 دو هفته قبل ضربتی با استفاده از همان وکالت وکیل گرفته و مجددا با همان شرایط بذل کامل مهریه، طلاق گرفت. با تماس اینجانب تنها راهنمایی قاضی استرداد مال است. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام به نظر باید ویلای از شما گرفته را برگرداند والا باید قیمت یوم الادا را بدهد

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز با انجام طلاق وکالت نامه قبل باطل شده....ایشون نمیتونن با همان وکالت نامه خود را مطلقه کنند