مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار در آموزش و پرورش

با سلام.
بنده سال 98 طبق بخشنامه آموزش پرورش (تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریسی قبل از سال 91 تا پایان برنامه ششم توسعه) در اداره آموزش و پرورش شهرمان تشکیل پرونده داده و فرم های گزینش را پر کردم و همچنین ابلاغ شفاهی هم گرفتم. اما به علت مشکلاتی نتوانستم برم سر کلاس و امسال مشکلم حل شده و رفتم اداره آموزش و پرورش. به من گفتن که پارسال شما با اداره همکاری نداشتین و ابلاغتون رو نگرفتین در لیست انصرافی ها لحاظ شدین و نمیتونیم شما رو امسال استفاده کنیم و بفرستیم سرکلاس.
در حالی که نه به بنده اعلام شده که پارسال نرم سرکلاس به نشانه انصراف هست و نه این که چیزی امضا کردم که به نشانه انصراف باشد. حال سوال بنده این است که بدون این که بنده انصرافی داده باشم، میتوانند بنده را از حق و حقوق استخدامی باز دارند؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

عدم مراجعه به معنای انصراف تلقی شده، بله میشه پیگیری کرد