مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام. بنده از سال 1390 قرارداد حق التدریسی و مشاوره ای با یکی از معاونت های دادگستری دارم و از اون سال هر سال قراردادم تمدید شده حال خواستم ببینم با توجه به این که بنده فرزند جانباز 35 درصد هستم، امکان تغییر وضعیت استخدامی برای من وجود داره و آیا میشه از دیوان عدالت اداری پیگیری کرد؟ چقدر احتمال نتیجه گرفتن هست؟ در ضمن طی این همه سال فعالیت بنده دقیقا عین کارمند ها بود ولی هیچی مزیتی از کارمنده ها نصیب من نشده حتی بیمه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و اگر وکیلی در این زمینه هست که در این امور مسلط باشه معرفی بشه جهت انجام کار.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خب نوع قرارداد شما بدين نحو تنظيم شده است
طرح موضوع در ديوان عدالت شايد راهگشا باشد ، به هر صورت متن قرارداد اداري شما را بايد حتما ديد