مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خط اعتباری همراه اول

سلام خسته نباشید ببخشید اگه یک خط اعتباری همراه اول به نام یه فرد باشه و اونه به نام فرد دیگری بزنم ایا با داشتن مدارک فرد اول میشود بعد به نام زدن پرینت اس ام اس های فرد اول را گرفت ؟ وقتی به نام فرد دوم خورد ایا میشود با داشتن مدارک فرد دوم پرینت اس ام اس های فرد اول را نیز گرفت ؟

پاسخ ها :

پرینت پیامک صاحب قبلی خط پرینت پیامک در صورت انتقال خط پرینت پیامک خط