مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر پس از موعد

با عرض سلام .

1- بنده در سال گذشته یک واحد منزل مسکونی اجاره کرده ام با قیمت 80 میلیون تومان پیش و 450 هزار تومن اجاره. که موعد آن 10 مرداد امسال بود. در تاریخ مذکور به صورت شفاهی با مالک منزل توافق کردیم که من مدت بیشتری ( تا پایان شهریور ) یعنی 50 روز بیشتر در منزل ایشان بمانم تا به خانه جدید نقل مکان کنم. اما روی مبلغ اجاره جدیدی صحبت نکردیم.

الان که برای تسویه وارد مذاکره شدیم ایشان معتقدند مبلغ جدیدی برای اجاره این 50 روز باید در نظر گرفته شود. که مبلغ مدنظر ایشان حدود 1.5 میلیون تومان برای هر ماه هست.

آیا چنین حساب و کتابی در مورد ما صحیح است؟

2- چند ماه پیش بر اثر اشکال برق در ساختمان یک سری وسایل منزل ( از جمله هود ، آیفون ، برخی لامپ ها و پمپ کولر ) سوخت . که حدود 1 میلیون خسارت شد. هزینه این خسارت با بنده است یا مالک منزل؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با پایان بافتن مدت اجاره و نبود قرارداد اجاره جدید و‌عدم توافق بر قیمت جدید موجر میتحق احرت المثل است و نهایت توسط کارشناس میزان اجرت مشخص میشود.در خصوص هزینه تعمیرات باید گفت تعمیرات اساسی بر عهده موجر و تعمیرات جزیی بر عهده میتاجر ایت لذا قانونا تعمیرات ایفون و پکیج و شوفاژ و هود و‌کولر بر عهده موجر میباشد