مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه بعد از اتمام قرداد

با سلام .
لطفا راه و راهنمایی در مورد سئوالم میخواستم .
بنده مستاجر هستم و تقریبا 50 روز از مورد قولنامه تمام شده است من بخاطر کارم که شب از ساعته هفت شب تا ساعت 8 صبح سرکار میرم برای همین کمی گرفتنه خانه برام مشکله یعنی زمانه کافی ندارم صابخونم از یکماه پیش گفت باید تخلیه کنی بخاطر نبودن خانه و با شرایط بد اقتصادی اجاره خانه و خانه ها خیلی بالا رفته من به 10 الی دوهفته زمان نیاز دارم که بتونم خانه پیدا کنم اما صابخونم میگه باید دو روزه تخلیه کنی و اِلی وسایلات رو میریزم بیرون میخواستم کمکم کنید چگونه بااین وضع کنار بیام
ایا الان من میتونم تا زمانی که خانه پیدا نکردم اینجا بنشینم یا نه چادر باید بزنم تو خیابون .

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما ،،ایشون قانونی هم اگر بخواد اقدام به تخلیه کنه حداقل دو سه هفته طول میکشه..نگران نباشید و به فکر پیدا کردن مورد جدید باشید.