مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند ملک خریداری شده

با عرض سلام. اینجانب در سال 96 یک واحد آپارتمان طبق مبایعه نامه خریداری نمودم که دارای کد رهگیری می باشد. فروشنده در تاریخ 20 اسفند 96 موظف به انتقال سند به نام ایشان شد. ایشان با هر ترفندی از بنده تا الان که شهریور 99 هست، مهلت گرفت. اکنون که برای انتقال سند درخواست نمودم در جواب میگوید وکالت فروش میدهم و وجه التزام همه باید پرداخت گردد. نکته حائز اهمیت در حال حاضر الان سند تفکیکی به نام همسرشون می باشد. در حالی که اون زمان خودشون هم فروشنده هم سازنده و هم بنگاه دار بودند. از زدن سند به نام بنده سر باز میزند و می گوید خودت مفاصا حساب دارایی و شهرداری را پرداخت کن. البته برخلاف مبایعه نامه است چون همه بر عهده فروشنده نوشته شده. در ضمن زمانی که مبایعه نامه تنظیم کردیم، همسرشون که صاحب ملک است به عنوان شاهد اون رو امضا کردن. حال سوالم این است ایشان میتواند ادعا مالکیت ملک بکند طبق سند تفکیکی که در دست دارد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. شما باید داخواست الزام به اخذ مفاصا حساب و پایانکار و تفکیک و تنظیم سند 6 دانگ بنام خودتان و مطالبه خسارت قراردادی مطرح بفرمایید. تا ایشان دیگر خلف وعده نکنند.
شکایت خرید و فروش مال غیر هم میتوانید علیه فروشنده و همسرش مطرح کنید. موفق باشید.