مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مبلغ رهن

با سلام. من خانه ای را دربست به مدت 3 سال با مبلغ 550 میلیون رهن کامل کردم و حدود 100 میلیون هزینه بازسازی دادم. در قرارداد ذکر شده که افزایش اجاره بها نسبت به تورم سالیانه می باشد. بعد از یک سال صاحبخانه 1میلیارد میخواهد و میگوید الان قیمت رهن خانه در آن منطقه، آن قیمت است. الان تورم سالیانه چقدر است؟ آیا باید مبلغی که صاحب خانه میگوید بدهم؟ راهنمایی می کنید.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

توافقی هست تعرفه مشخصی نداراد طبق بخشنامه ای که جدیدا صادر شده 25 درصد افزایش مجاز هست

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام تورمی که دولت برای تمدید اجاره ها در تهران در ستاد کرونا تصویب نموده در تهران 30درصد است