مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک

سلام، خسته نباشید. ملکی خریداری کردم ولی به نام پسرم زدم. حالا میخواهم ملک را دوباره به نام خودم بزنم و خانه قولنامه ای هست. آیا در بنگاه قولنامه ای نوشته شود که پسرم خانه را به نام من بزند بعد ها میتواند ادعایی کند؟ چون میخواهم بعد از مرگم این خانه به پسرم برسد. الان جوان است و خام مال را از دست می دهد. این که داخل قولنامه باید چه نوشته شود در مورد مبلغ که بعدا ادعایی سر ملک از طرف پسرم نباشد و مشکلی پیش نیاید که بگوید صوری بوده تا زنده هستم. ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

نوشته بشه نقدا دریافت شد شهود هم تایید کنن

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. بعد از انتقال بنام خودتان. میتوانید صلح عمری کنید. یعنی ملک را به پسرتان منتقل دهید ولی تا زمان حیات در اختیار شما بلشد. سلامت باشید